Pages

Sunday, July 12, 2009

Rosnazlina & Shahir di Klang


Gambar lain-lain sila klik di sini.

Seperti biasa saya dan Amer carpool ke Klang. Kali ini misi kami agak mencabar sebab 2 pengantin bersanding serentak di dalam Dewan Hamzah di Klang. Tetapi kami dibayar untuk mengambil sepasang pengantin sahaja iaitu adik kepada pengantin lelaki, Rosnazlina atau lebih mesra di panggil Lin. Saya kenal Lin melalu ofismate saya iaitu Aida, dulu mereka ni besfren.

Tiga tempat lokasi shooting kami iaitu rumah Lin, Dewan Hamzah dan last sekali di Tamam Botanic Klang tau bukan Putrajaya, pasal Putrajaya pun ada Taman Botani. Apa yang boleh saya rumuskan mereka ni best dan gila-gila. Masa dan cuaca agak cun sekali so kami boleh bergambar dengan senang hati sekali. Pengapitpun ikut sekali kami buat outdoor shooting.

Selamat Pengantin Baru buat Lin dan Shahir, moga panjang jodoh, murah rezki dan cepat dapat anak...hehehe.


Asrie & Wannie di Ulu Yam

Gambar lain-lain sila klik di sini.

Majlis Perkahwinan Asrie & Wannie adalah di Ulu Yam, rumah pengantin lelaki. Agak jauh ke dalam jugak rumah mereka. Aku dan partner aku Amer dari Kay Imagez telah bergegas ke sana seawal pagi lagi. Pada mulanya cuacanya agak baik tetapi bila sebelah petang hujan sudah turun.

Jadi agak terbantut sedikit perancangan awal kami untuk outdoor shooting kami. Banyak yang kami plan tak dapat nak buat oleh kerana cuaca dan masa yang agak suntuk dek kerana ramai tetamu yang datang tak putus-putus. Pengantin tak boleh nak lari untuk outdoor shooting.

Alhamdulillah akhirnya kami berjaya juga mengambil shot-shot yang menarik di atas sikap profesional pengantin ini. Tahniah buat Asrie dan Wanie moga panjang umur dan murah rezeki.